H2K Online

H2K online is een digitaal leerplatform voor het praktijkgericht opleiden, oefenen en evalueren van mensen individueel of in teamverband. In het digitale leerplatform kunnen kennis en vaardigheden aangeleerd, getoetst, geoefend en geregistreerd worden.

Vakbekwaam worden en blijven

H2K heeft samen met de Brandweeracademie een bijscholingsprogramma ontwikkeld op het gebied van industriële incident- bestrijding. Het bijscholingsprogramma is gebaseerd op het lesboek industriële brandbestrijding.

Dit nieuwe lesboek is een belangrijke aanleiding voor het gelijknamige bijscholingsprogramma. De lesstof ondersteunt de nieuwe bedrijfsbrandweeropleidingen, maar is ook geschikt als bijscholingsmateriaal voor de overheidsbrandweer. De lesstof is vertaald naar modules die zijn opgenomen in een database binnen het digitaal leerplatform. Met H2K online kunnen deelnemers in hun eigen tempo de aangeboden lesstof of lesmodule(s) doorlopen en indien gewenst afsluiten met een toets waardoor het vakbekwaam worden of blijven direct kan worden aangetoond en gewaarborgd.