Diensten

Partners

10 jul

 

CNPP Logo 200px

Brandweertrainingscentrum Vernon (Frankrijk)
Een uniek trainingscentrum voor praktijktrainingen (industriële brandbestrijding) ten noordwesten van Parijs. H2K maakt gebruik van deze bijzondere locatie voor (grootschalige) praktijktrainingen industriële brandbestrijding en onderzoeksdoeleinden.
www.h2k.nl/trainingen/realistisch-trainen-in-frankrijk

 

MARSH Logo 200px

Marsh Risk Consulting
H2K werkt samen met Marsh Risk Consulting bij de ontwikkeling van brandtestprotocollen en trainingsproducten gericht op de risico-industrie, zoals trainingen voor tank- en tankputbrandbestrijding en een cursus over de gevaren van IBC’s.
www.marsh.com/nl

 

STHAMER Logo 200px

Dr. Sthamer
Samen met de Duitse schuimmiddelenfabrikant Dr. Sthamer, organiseert H2K jaarlijks een ‘foam school’, een gespecialiseerd trainingsprogramma voor het gebruik van schuim bij brandbestrijding.
www.sthamer.com/

 

JOIFF Logo 200px

JOIFF
JOIFF is een internationale organisatie voor kennisbevordering en kennisdeling op het gebied van industriële brandbestrijding en
-preventie. JOIFF heeft onder andere de accreditatie van het trainingscentrum in Dordrecht verzorgd om de kwaliteit van de industriële brandweertrainingen volgens internationale standaarden te borgen.
http://joiff.com/

 

NIBHV Logo 200px

NIBHV
H2K is door het NIBHV geaccrediteerd voor het verzorgen van het opleidings- en trainingsprogramma First Responder Bedrijfsnoodorganisatie (FiRe BNO). Samen met NIBHV worden opleidingen tegen het licht gehouden en eventueel bijgeschaafd.
www.nibhv.nl

 

VSTEP Logo 200px

VSTEP RescueSim
Op het gebied van virtueel trainen werkt H2K nauw samen met VSTEP. VSTEP ontwikkelt simulatoren en virtuele trainingssoftware. Door de samenwerking beschikt H2K over een innovatief systeem om incidenten te simuleren en responsstrategieën te oefenen.
www.vstepsimulation.com