Opleidingen

H2K Brandweeropleidingen verzorgt de basisopleiding en specialistische opleidingen voor brandweerfunctionarissen van de overheidsbrandweer en bedrijfsbrandweerkorpsen. De leergangen zijn gebaseerd op de opleidingsstructuur en lesstof van het Instituut Fysieke Veiligheid en vormen de basis van de vakbekwaamheid van repressieve brandweerlieden. De leergangen worden ‘incompany’ en als open inschrijving aangeboden.

Instructeur (ELO)

Instructeur ELO

Leergang voor functionarissen die graag hun vakkennis en expertise binnen het brandweervak aan anderen willen overdragen. De instructeur verzorgt lessen of lesonderdelen binnen leergangen voor brandweerfuncties. Daarnaast treedt de instructeur op als onafhankelijke en objectieve beoordelaar en kan worden ingezet voor leeractiviteiten binnen het vakbekwaam blijven.

Instructeurs in opleiding leren hoe zij hun kennis en vaardigheden effectief kunnen overbrengen en hoe zij hun cursisten moeten beoordelen. Tijdens de opleiding worden de aspirant-instructeurs bijgestaan door een leerwerkplekbegeleider. De leergang is een mengvorm van theorie en praktische oefeningen. Deelnemers zullen onder andere zelf lessen verzorgen om al tijdens de leergang praktische ervaring in les geven op te doen. De leergang 'Instructeur' wordt bij H2K als dagopleiding via open inschrijving aangeboden.

Lees verder
Direct inschrijven

Startdata

Deze leergang heeft al eerder plaatsgevonden, een nieuwe startdatum is nog niet bekend.

Bekijk de jaarplanner

Opleiding in beeld

Training in beeld

Click to enlarge image Instructeur_WEB_1.jpg Click to enlarge image Instructeur_WEB_2.jpg

Hiernaast een foto-impressie van de opleiding 'Instructeur'.

Praktische informatie

Aankomende opleidingen

30 okt

Manschap Bedrijfsbrandweer (open...

Inschrijven
13 nov

Gaspakdrager

Inschrijven
27 nov

Manschap Bedrijfsbrandweer (open...

Inschrijven